Toukotreenit 2022


Kesä lähestyy jälleen vauhdilla ja tämä merkitseekin että taas on Elon Toukotreenien aika! 

Toukotreenit ovat maksuttomat Elon jäsenille!

 Myös muiden on mahdollista osallistua tunnille erillisellä osallistumismaksulla 

5 € /tunti tai koko toukotreenit kattavalla toukotreenipassilla jonka hinta on 20 € ja jonka lunastaminen onnistuu paikanpäällä.

Toukotreenit ja Elon huhtikuun maanantai -tunnit on toteutettu yhdessä Kajaanin Ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa.


Keväiset terveiset Kajaanin Ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijoilta! 

Toukokuussa starttaavat Toukotreenit, joista löydät monipuolisia ryhmäliikuntatunteja kaiken tasoisille liikkujille! Tarjolla on niin pirteitä askellustunteja, rentouttavaa kehonhuoltoa kuin hikisiä lihaskuntotreenejä! 

Tervetuloa tutustumaan, nähdään tunneilla!


Jotta tiedämme ennakkoon kuinka monta jäsentä tunnille on tulossa, pyydämme teitä poikkeuksellisesti ilmoittautumaan ennakkoon tunneille. Mikäli kuitenkin unohdat ilmoittautua, ei tämä haittaa - Elon jäsenistö on tervetullut tunneille myös suoraan ovelta!


Näin ilmoittaudut tunnille

  • Siirry oikean tunnin kohdalle
  • Klikkaa päivän ja paikan välissä oleva valintaruutu päälle
  • Täytä lomake ja paina "ilmoittaudu tunnille" -painiketta

Antamalla sähköpostiosoitteesi, saat vahvistusviestin ilmoittautumisestasi. Lomakkeella annettuja tietoja ei käytetä muuhun kuin tunnin järjestämiseksi välttämättömään tarkoitukseen.

Ilmoittauduthan jokaiselle tunnille erikseen ja vain kerran, sillä ylimääräiset ilmoittautumiset voivat viedä paikan toiselta halukkaalta osallistujalta. 

Tulethan tunnille vain terveenä ja noudatahan kevään ajan voimassa olleita varotoimenpiteitä myös toukotreeneissä. 

Mikäli haluat perua ilmoittautumisesi, pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kajaaninelo@gmail.com.

Mikäli tunti jolle olet ilmoittautunut perutaan, tiedotamme asiasta verkkosivujemme uutisosiossa sekä facebook sivuillamme. 


Tiistai 17.5. Hauhola-sali

Soul - Trimmi

Ohjaajat: Theresa Biskop ja Teemu Saarela

Tuntikuvaus: Alkulämmittelyn jälkeen päästään kehittelemään perusaskelsarjoja sekä parannetaan lihaskuntoa Soulin tahtiin. Sarjat sisältävät vaihtoehtoisesti hyppyjä. Lihaskunnon osuudessa tulee muutamia kyykkyliikkeitä. Lopuksi palauttava jäähdyttely.

Tunti sopii hyvin kaiken kuntoisille. Tervetuloa mukaan oman jumppamaton kera!

Tiistaina 17.5. *


Torstai 19.5. Hauhola-sali

Lempeä kehonhuolto

Ohjaajat: Roni Karhila ja Aada Kantonen

Tuntikuvaus: Tällä tunnilla sinun ei tarvitse rehkiä liikoja. Tunnilla tehdään erilaisia liikkuvuusharjoitteita koko keholle, jotka auttavat mm. vähentämään lihaskireyksiä sekä lisäämään vetreyttä ja liikkuvuutta.  

Tunnin aluksi lämmitellään hieman dynaamisten liikkuvuusharjoitteiden kautta. Sen jälkeen siirrymme lempeään venyttelyyn ja loppurentoutukseen. Tarvitset tunnille mukaasi oman jumppamaton. 

Tervetuloa rentoutumaan yhdessä ja ohjatusti!

Torstai 19.5. *