Jäseneksi

Huom! Jäsenmaksu käytäntömme ovat muuttuneet syksyllä 2018

Liikuntaseuramme jäseneksi?

Tervetuloa jumppaamaan ja hankkimaan hyvä olo ja lisää kuntoa tunneiltamme! Sopivan tunnin valitsemisessa sinua auttavat ohjaajamme ennen tunnin alkua ja tunnin jälkeen. Voit myös laittaa viestiä numeroomme 050 - 5576229, mikäli sinulla on tunneista kysyttävää.

Kajaanin Elon jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisen tuntitarjontamme muodossa liikkumaan ja liikuttumaan ympäri Kajaania jäsenen kausimaksun hinnalla!

Tarkempaa tietoa jäsenmaksuista alempana tällä sivulla.

 

Jäsenmaksu vuodelle 2018 - 2019:

 

 

Syksy- JA kevätkausi

(koko vuosi)

Syksy- TAI kevätkausi

(puolivuotta)

Yksi henkilö

150€

100€

Yksi henkilö alle tai 15v.

90€

50€

Opiskelijat

120€

80€

Kannattajajäsenmaksu

15€

 

Kiltajäsenmaksu

15€

 

 

 

 

 

 

        Huom! Jäsenmaksun maksaneet saavat käydä kaikissa jumpissamme samalla maksulla. 

TUNNEILLE OSALLISTUMINEN EI VAADI ILMOITTAUTUMISTA.

JÄSENEKSI

 

Kajaanin Elon jäseneksi liittyminen ja jäsenyyden päivittäminen tapahtuu täyttämällä ja palauttamalla tunnillemme jäsenlomakkeen ja maksamalla kausimaksumme.

Maksutapana toimii ensisijaisesti verkkopankkimaksu, lisääthän jäsennumerosi joko viite tai viestikenttään jäsenmaksua maksaessasi.

Kajaanin Elon tilinumero on: FI10 5760 0320 1445 78

  • Mikäli sinulla on jo olemassa oleva jäsenkortti, saat tähän kausimaksun suorittamisesta kertovan uuden tarran, toimittaessasi ohjaajalle täytetyn jäsenlomakkeen lisäksi tositteen jäsenmaksun suorittamisesta verkkopankissa. Toimitathan jäsenlomakkeen samassa yhteydessä kuin esität maksutositteen.  Lisääthän myös jäsennumerosi joko viite tai viestikenttään jäsenmaksua maksaessasi.

Tositteeksi jäsenmaksusta käyvät maksusuorituksen näyttäminen verkko/mobiilipankista, tuloste maksusta, kuvankaappaus tai valokuva kännykässä tai esimerkiksi pankin toimittama kuitti maksusta.

Mikäli maksat useampia jäsenmaksuja samalta tililtä, toivomme, että erottelette maksut eri maksutapahtumille.

Uusi jäsen?

Mikä sinulla ei vielä ole seuramme jäsenkorttia, liitäthän jäsenhakemukseen liitteeksi myös valokuvan itsestäsi korttiasi varten.

Valokuvaksi käyvät niin koulun tarrakuvat kuin isommasta kuvasta leikattu maksimissaan 4 cm leveä ja 5 cm korkea valokuva, josta sinut tunnistaa. Kuva voi olla värillinen, mustavalkoinen tai seepian sävyinen.

Jäsenhakemus lomakkeen toimittamisen yhteydessä saat tunnilta viitteellisen tilinsiirtolomakkeen. Muutaman viikon sisällä saat tunnilta itsellesi kuvallisen jäsenkortin, kun maksu on kirjautunut tilillemme.

Huom:

Mikäli haluat maksaa jäsenmaksusi työnantajan tai muun tahon tarjomilla liikuntseteleillä, pyydämme sinua hoitamaan maksun ja jäsentietojen päivityksen Kainuun liikunnan toimistolla.

Maksuvälineenä Kainuun Liikunnalla käyvät

  • Smartum –setelit ja –saldo ( huom,  ei Smartum verkkomaksu)
  • Virike –setelit
  • Tyky -setelit ja –online
  • Easybreak
  • e-passi /sportti-passi

Mikäli käytät liikuntaseteleitä jäsenmaksussasi osittain, voit suorittaa loppuosan jäsenmaksusta käteis - tai korttimaksuna.

Huomaathan, että jäsenmaksut eivät sisällä tapaturmavakuutusta.

Pidätämme oikeudet tuntimuutoksiin.

Kainuun Liikunta ry.

Kisatie 30
87250 Kajaani
p. (08) 632 590

Toimisto on avoinna ti-to klo 9-16

Jäsenrekisterin käyttötarkoitus, ylläpito ja päivittäminen

Kajaanin Elon jäsenrekisterin ylläpitäjänä toimii Kajaanin Elo ry. Rekisterin käsittelijänä toimii erikseen tehtävään nimetty hallituksen jäsen. Rekisterin suojaamisesta ja turvallisuudesta huolehtii tehtävään erikseen nimetty hallituksen jäsen.

Kajaanin Elon jäsenrekisterin tietoja ei ikinä luovuteta sellasenaan seuran ulkopuolisille tahoille. Rekisterin sisältämiä jäsentietoja voidaan kuitenkin luovuttaa tilastomuodossa, ilman yksilön tunnistamisen mahdollistavia tietoja kohdassa Jäsenrekisterin käyttö määritellyllä tavalla. Jäsenrekisteriin merkittyjä yhteystietoja ei luovuteta seurna ulkopuolille tahoille.

Jäsentietojen kerääminen ja näiden käyttötarkoitus

Keräämme vuosittain jäseniltämme jäsentietolomakkeen jäsenrekisteriämme varten. Jäsenrekisteri päivitetään vuosittain ja tämän yhteydessä poistamme kaikki yli viisi vuotta vanhat jäsentiedot. Jäseneksi liittymisen ja jäsentietojen vuosittaisen päivittämisen yhteydessä seuran ohjaajat ja hallituksen jäsenet toimivat lomakkeiden vastaaottajina ja toimittavat lomakkeet sovitusti vastuuohjaajien välityksellä rekisterin ylläpijänä toimivalle erikseen määritetylle käsittelijälle.

Seuran jäsentietolomake toimii valitun kauden jäsenyys hakemuksena, jonka pohjalta seuran hallitus hvyäksyy jäsenet. Kun jäsen on lainmukaisesti hyväksytty seuran toimintaa ja hän on suorittanut jäsenmaksunsa, hän saa henkilökohtaisen, omalla kuvallaan sekä voimassa olevalla kausi tarralla varustetun kuvallisen jäsenkortin. Jäsenkortissa näkyvät jäsenen nimi, jäsennumero sekä kuva.

Jäsenten tunnistamiseksi rekisterimme sisältää seuraavat tiedot:

Jäsennumero / jäsenviite

Etu ja sukunimi, syntymävuosi ja kotiosoite.

Jäsenen sähköpostiosoite, sekä tieto saako sähköpostia käyttää seuran sisäiseen tiedotukseen.

Jäseneksi liittymisvuosi

Ensisijainen kontaktipiste tunnista, jolta ensisijaisesti haluaisi noutaa uuden jäsenkorttinsa

Jäsenrekisterin käyttö

Kajaanin Elo kuuluu Suomen voimisteluliitto Svoliin ja on velvollinen vuositasolla raportoimaan jäsemääräänsä tilastointi varten. Tilastointi koskee jäsenten määrää yleisellä tasolla, sekä alle 16-vuotiaiden ikäjakaumaa.

Kajaanin Elo ry:n pidättää oikeuden olla yhteydessä jäseniinsä jäsenlomakkeessa olevaan sähköpostiosoitteeseen, mikäli jäsen tämän lomakkeessa sallii. Jäsenrekisteriin kirjattuja yhteystietoja voidaan jäsenen salliessa käyttää Kajaanin Elo ry:n toimintaa ja tapahtumia koskevassa tiedotuksessa.

Tietojen poistaminen jäsenrekisteristä

Kaikki yli viisi vuotta päivittämättä olleet jäsentiedot siivotaan jäsenrekisteristä vuosittain. Jäsentiedot voidaan jäsenen henkilökohtaisesta pyynnöstä poistaa rekisteristä välittömästi jäsenyyden päättymisen jälkeen.

Mikäli jäsen on lomakeessa sallinut Elon toimintaa koskevan sisäisen viestinnän jäsenille, mutta haluaa myöhemmin kieltää sähköpostitiedotuksen, pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta sähköpostitse osoitteeseen kajaaninelo@gmail.com, viestillä :

"Kajaanin Elon sähköpostitiedotuksen peruminen, ______ (oma jäsennumerosi)"

Mikäli jäsen haluaa ennen kauden päättymistä muuttaa jäsenrekisteriin ilmoittamiaan tietoja, jäsen voi olla asiaan liittyen yhteydessä sähköpostiosoitteeseen kajaaninelo@gmail.com, josta viesti ohjataan rekisterin ylläpitäjän käsittelyyn.

 

Kajaanin Elo Ry:n jäsenrekisterin ylläpito ja käyttö. Päivitetty 26.08.2018