Jäseneksi liittyminen
Tervetuloa liikkumaan ja hankkimaan hyvä olo tunneiltamme! Sopivan tunnin valitsemisessa sinua auttavat ohjaajamme ennen tunnin alkua ja tunnin jälkeen. Voit myös laittaa tekstiviestin tai WhatsApp-viestin numeroomme 050 5576229, mikäli sinulla on tunneistamme jotain kysyttävää.

Kajaanin Elon jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisen tuntitarjontamme ansiosta liikkumaan ympäri Kajaania yhden kausimaksun hinnalla!
Jäsenmaksu vuodelle 2019-2020


Syksy- tai kevätkausi Koko vuosi
Yksi henkilö100 €160 €
Yli henkilö, enintään 15-vuotias60 €100 €
Opiskelijat70 €130 €
Kannattajajäsenmaksu
25 €
Kiltajäsenmaksu
15 €

Huom! Jäsenmaksun maksaneet saavat käydä kaikissa jumpissamme samalla maksulla.  Tunneille osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. 
Jäseneksi

Kajaanin Elon jäseneksi pääset liittymään nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. 

Täytettyäsi jäsenhakemuslomakkeen, saat kahden viikon kuluessa laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksu tulee suorittaa viimeistään eräpäivänä, viitenumeroa käyttäen. Huomioithan, että jos perheessäsi on esimerkiksi useampia lapsiharrastajia, jokaisesta lapsesta tulee täyttää oma jäsenhakemus.

Todistukseksi jäsenyydestäsi saat muutaman viikon kuluttua maksun suorituksesta sähköisen jäsenkortin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit näyttää jäsenkortin tunnin ohjaajalle puhelimestasi tai vaihtoehtoisesti tulostaa sen paperille.Smartum, E-passi, Tyky jne.

Yhteistyömme Kainuun Liikunnan kanssa päättyy 30.12.2019. Tämän vuoksi emme voi vastaanottaa jäsenmaksuja työnantajien tarjoamilla liikuntaseteleillä, kuten Smartumeilla, E-Passilla tai Easybreakilla. 
Syyskaudella tämäkin on taas mahdollista. Pahoittelemme kovasti tilannetta. Huomioithan, että jäsenmaksumme eivät sisällä tapaturmavakuutusta.