Jäseneksi liittyminen

Tervetuloa liikkumaan ja hankkimaan hyvä olo tunneiltamme! Sopivan tunnin valitsemisessa sinua auttavat ohjaajamme ennen tunnin alkua ja tunnin jälkeen. 

Kajaanin Elon jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisen tuntitarjontamme ansiosta liikkumaan ympäri Kajaania yhden kausimaksun hinnalla!

Huom! Jäsenen kausimaksun maksaneet saavat käydä kaikissa oman ikäryhmänsä jumpissa samalla maksulla.  Jäseneksi

Kajaanin Elon jäseneksi pääset liittymään nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. 

Täytettyäsi jäsenhakemuslomakkeen, saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksu tulee suorittaa viimeistään eräpäivänä, viitenumeroa käyttäen. Huomioithan, että jos perheessäsi on esimerkiksi useampia lapsiharrastajia, jokaisesta lapsesta tulee täyttää oma jäsenhakemus.

Todistukseksi jäsenyydestäsi saat muutaman viikon kuluttua maksun suorituksesta sähköisen jäsenkortin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit näyttää jäsenkortin tunnin ohjaajalle puhelimestasi tai vaihtoehtoisesti tulostaa sen paperille.

Smartum, E-passi, Tyky jne.

Täytähän ennen liikuntaseteleillä maksamista jäsenhakemuslomakkeen normaalisti verkkosivuillamme, jolloin tiedämme odottaa maksuasi.

Jos haluat maksaa jäsenmaksusi työnantajan tarjomilla paperisilla liikuntaseteleillä (Smartum-setelit ja Tyky-setelit) pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse. 

Jos haluat maksaa jäsenmaksusi e-Passilla, voit suorittaa jäsenmaksun e-Passi-sovelluksella, etsimällä palvelun tarjoajien listalta Kajaanin Elon. Voit maksaa jäsenmaksun joko kokonaan tai osittain e-Passilla. Maksun suoritettuasi saamme ilmoituksen maksustasi. 

Smartumin tekstiviestimaksu onnistuu seuraavasti: 

Tekstiviesti lähetetään numeroon +3584573960755 muodossa TOIMIPISTETUNNUS SUMMA eli elolle maksusuoritus tunnuksella 

XJR9P 65,00

Muutathan summan vastaamaan omaa jäsenmaksuasi. 

Vastauksena viestin lähettäjä saa kuitin, jossa kerrotaan maksajan ja toimipisteen nimi, maksettu summa sekä aika. 

Maksun suorittaminen onnistuu myös SmartumPay:llä sovelluksessa, hakemalla käyttöpaikaksi Kajaanin Elo. 

Pyytäisimme jäsenmaksujen käsittelyä nopeuttaaksemme sinua lähettämään kuitin tai kuvankaappauksen suorittamastasi maksusta meille sähköpostitse tai ottamaan meihin muutoin yhteyttä sähköpostitse maksun suoritettuasi. Huomioithan, että jäsenmaksumme eivät sisällä tapaturmavakuutusta.