Jäseneksi liittyminen
Tervetuloa liikkumaan ja hankkimaan hyvä olo tunneiltamme! Sopivan tunnin valitsemisessa sinua auttavat ohjaajamme ennen tunnin alkua ja tunnin jälkeen. Voit myös laittaa tekstiviestin tai WhatsApp-viestin numeroomme 050 5576229, mikäli sinulla on tunneistamme jotain kysyttävää.

Kajaanin Elon jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisen tuntitarjontamme ansiosta liikkumaan ympäri Kajaania yhden kausimaksun hinnalla!

Jäsenmaksu syyskaudelle 2021


SyyskausiSyys- ja kevätkausi
Yksi henkilö, aikuinen110 €150 €
Yksi henkilö, enintään 15-vuotias60 €90 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt80 €115 €
Kannattajajäsenmaksu25 €

Huom! Jäsenmaksun maksaneet saavat käydä kaikissa jumpissamme samalla maksulla.  Tunneille osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. 

Huom! Koska syyskausi 2021 päästiin aloittamaan nopealla varoitusajalla 13.9.21 koronarajoitteiden purkaannuttua, maksuttomia tutustumisviikkoja on entisen kahden viikon sijaan kolme ensimmäistä viikkoa. Neljännelle viikolle tulee siis jäsenmaksun olla maksettuna. 

Tunneilta kerätään osallistujalista (nimi ja puhelinnumero tai sähköposti), jonka tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin mahdollisessa korona-altistumistilanteessa. Jäseneksi

Kajaanin Elon jäseneksi pääset liittymään nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. 

Täytettyäsi jäsenhakemuslomakkeen, saat kahden viikon kuluessa laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksu tulee suorittaa viimeistään eräpäivänä, viitenumeroa käyttäen. Huomioithan, että jos perheessäsi on esimerkiksi useampia lapsiharrastajia, jokaisesta lapsesta tulee täyttää oma jäsenhakemus.

Todistukseksi jäsenyydestäsi saat muutaman viikon kuluttua maksun suorituksesta sähköisen jäsenkortin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit näyttää jäsenkortin tunnin ohjaajalle puhelimestasi tai vaihtoehtoisesti tulostaa sen paperille.

Smartum, E-passi, Tyky jne.

Jos haluat maksaa jäsenmaksusi työnantajan tarjomilla liikuntaseteleillä (Smartum-setelit, E-Passi ja Tyky-setelit) seuraa ilmoitteluamme syys- ja kevätkauden alkupuolella.  Ilmoitamme ennalta päivät, jolloin voit käydä suorittamassa jäsenmaksun ennen tunteja yllä mainituilla erikoismaksuvälineillä . 

Jos haluat maksaa jäsenmaksusi e-Passilla, voit suorittaa jäsenmaksun e-Passi-sovelluksella ja saamme tällöin ilmoituksen maksustasi. Täytähän ennen e-Passi-maksua jäsenhakemuslomakkeen normaalisti verkkosivuillamme, jolloin tiedämme odottaa maksuasi.

Huomioithan, että jäsenmaksumme eivät sisällä tapaturmavakuutusta.