Jäseneksi liittyminen


Tervetuloa liikkumaan ja hankkimaan hyvä olo tunneiltamme! Sopivan tunnin valitsemisessa sinua auttavat ohjaajamme ennen tunnin alkua ja tunnin jälkeen. Voit myös laittaa tekstiviestin tai WhatsApp-viestin numeroomme 050 5576229, mikäli sinulla on tunneistamme jotain kysyttävää.

Kajaanin Elon jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisen tuntitarjontamme ansiosta liikkumaan ympäri Kajaania yhden kausimaksun hinnalla!


Jäsenmaksu vuodelle 2019-2020


Syksy- tai kevätkausi Koko vuosi
Yksi henkilö100 €150 €
Yli henkilö, enintään 15-vuotias50 €90 €
Opiskelijat80 €120 €
Kannattajajäsenmaksu
15 €
Kiltajäsenmaksu
15 €

Huom! Jäsenmaksun maksaneet saavat käydä kaikissa jumpissamme samalla maksulla.  Tunneille osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. 


Jäseneksi

Kajaanin Elon jäseneksi pääset liittymään nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. 

Täytettyäsi jäsenhakemuslomakkeen, saat kahden viikon kuluessa laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksu tulee suorittaa viimeistään eräpäivänä, viitenumeroa käyttäen. Huomioithan, että jos perheessäsi on esimerkiksi useampia lapsiharrastajia, jokaisesta lapsesta tulee täyttää oma jäsenhakemus.

Todistukseksi jäsenyydestäsi saat muutaman viikon kuluttua maksun suorituksesta sähköisen jäsenkortin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit näyttää jäsenkortin tunnin ohjaajalle puhelimestasi tai vaihtoehtoisesti tulostaa sen paperille.


Smartum, E-passi, Tyky jne.

Mikäli haluat maksaa jäsenmaksusi työnantajan tai muun tahon tarjoamilla liikuntaseteleillä, pyydämme sinua hoitamaan maksun ja jäsentietojen päivityksen Kainuun liikunnan toimistolla.  Otathan kuitin maksusta talteen ja lähetät siitä meille kuvan siitä sähköpostilla kajaaninelo@gmail.com. Lähetämme sinulle sen jälkeen sähköisen jäsenkorttisi, jonka voit esittää tuntien ohjaajille. 

Maksuvälineinä Kainuun Liikunnalla käyvät

- Smartum-setelit ja -saldo (huom. ei Smartum-verkkomaksu)

- Virike-setelit

- Tyky-setelit ja -online

- Easybreak

- E-passi ja sportti-passi

Mikäli käytät liikuntaseteleitäsi vain osaan jäsenmaksusta, voit suorittaa loppuosan jäsenmaksusta käteis- tai korttimaksuna. 

Huomioithan, että jäsenmaksumme eivät sisällä tapaturmavakuutusta.