Seuran tukeminen

Kajaanin Elo on toiminut Kajaanissa vuodesta 1909 ja voimistelun yhdistämin voimin olemme tukeneet Kajaanilaisten jaksamista ja terveyttä läpi useiden haastavien ajanjaksojen.

Koronan luoma poikkeusaika alkaa olla nyt ohi, mutta haastavat ajat ovat yhä edessämme ja seuran toiminnan jatkuvuuden vuoksi kaikki apu on nyt tarpeen. Vinkkaat sitten seuramme toiminnasta ystävälle, naapurille tai työkaverillesi, olet kiinnostunut liittymään seuramme johtoryhmään tai ostat tämän vuoden joulukortit seuramme varainhankintakamppanjan kautta -  Kaikki apu on tervetullutta!


Olemme aloittaneet  varainhankintakampanjan tuetiimiä.fi sivustolla. Tällä kampanjalla keräämme varoja seuramme viikottaisen toiminnan pyörittämiseen Koronapandemian jälkimainingeissa, jotta meillä olisi tulevaisuudessa yhä mahdollisuus jatkaa monipuolisten ryhmäliikuntatuntien tarjoamista kaikenikäisille kajaanilaisille täällä meidän kotikonnuilla Kajaanissa matalan kynnyksen harrastusvaihtoehtona. 

Voit osallistua varainhankintakampanjaamme tilaamalla useiden vastuullisten suomalaisten yritysten tuotteita osoitteessa https://tuetiimia.fi/tuotteet/

Käyttämällä tiimikoodia ELO-22, olet mukana tukemassa seuramme toimintaa! 

Halutessasi voit myös jakaa kampanjamme linkkiä  https://tuetiimia.fi/tiimi/cq743/ eteenpäin!Sydämelliset kiitokset osallistumisestasi ja tuestasi ❤ 

Onko Sinulla ehdotuksia, ideoita tai vinkkejä seuran toiminnan tukemiseen? 

Seuran tukeminen on mahdollista myös maksamalla kannatusjäsenmaksun 25 € seuran tilille 

FI10 5760 0320 1445 78