Aikuisten ryhmäliikunta
Kajaanin Elo tarjoaa monipuolisia liikkumisen vaihtoehtoja Kajaanin ja lähialueiden asukkaille. Aikuisten tunneille ovat tervetulleet kaikki yli 15-vuotiaat naiset ja miehet. Tuntitarjontaa on hajautettu Kajaanin alueelle mahdollisuuksien mukaan niin, että tunteja olisi eri puolilla kaupunkikeskustaa. 

Muistathan ottaa tunneille oman jumppamaton!

Alta voit lukea eri tuntien tarkemmat kuvaukset. Niissä on myös mainittu tunnin vaativuustaso, mutta myös haastavimmilla tunneilla liikkeille on aina vaihtoehtoinen suoritustapa. Eli rohkeasti mukaan kokeilemaan kaikkia tunteja!
Trimmi (keskitaso)

Trimmijumpassa alkulämmittelyjen jälkeen päästään rakentamaan perusaskelista koostuvaa sarjaa. Sarja sisältää vaihtoehtoisesti hyppyjä. Tunnin aikana vahvistetaan myös lihaskuntoa. Trimmi on tehokasta perusjumppaa kaikenkuntoisille! Lopussa palauttavat venyttelyt.

Kahvakuula (keskitaso)

Kokonaisvaltainen treeni kahvakuulaa apuna käyttäen. Sopii kaikentasoisille ja -ikäisille kuulailijoille. Tunti sisältää lämmittelyosuuden, kahvakuulaharjoituksia ja loppuvenyttelyn. Tuothan tunnille mukanasi oman kahvakuulan.

Kehonhuolto (helppo)

Tunnilla käydään venytellen läpi kehon isoja lihasryhmiä. Tunnin tarkoituksena on palauttaa ja rentouttaa lihaksia ohjatusti.


Kevytkuntojumppa (keskitaso)

Tunneilla kasvatetaan kestävyyttä, liikkuvuutta ja lihaskuntoa sekä perinteisten että mm. joogasta tuttujen lihaskuntoliikkeiden sekä niiden variaatioiden kautta. 


Kuntojumppa (keskitaso)

Tunneilla kasvatetaan kestävyyttä ja lihaskuntoa perinteisen lihaskuntoliikkeiden sekä niiden variaatioiden kautta. 


VPR-treeni (keskitaso)

Tunneilla keskitytään vahvistamaan vatsan, reisien ja pakaroiden seudun lihaksia erilaisten harjoitteiden avulla. Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka jälkeen jokainen lihasryhmä käydään läpi vaihtuvin liikkein.