Kevätkauden päätös poikkeustilanteessa

31.3.2020

Hyvä jäsenistömme

Koronavirustilanteen aiheuttamaan poikkeustilan ja hallituksen uusien linjausten ja THL:n arvioiden johdosta, johtokunta on joutunut tekemään hankalan päätöksen viimeisessä kokouksessamme. Käytyämme läpi tilannetta ja tämänhetkisiä arvioita poikkeustilan ja rajoitusten jatkumisesta, jouduimme toteamaan, että Elon kevätkauden jatkuminen ei ole enää mahdollista. Näin ollen kevätkausi 2020 on päättynyt poikkeuksellisesti 1.4.2020.

Näin ollen valitettavasti myös suunniteltu kevätnäytös joudutaan peruuttamaan tämän kevään osalta. Kartoitamme yhdessä Casamban kanssa mahdollisuutta siirtää näytöstilaisuutta myöhemmälle ajankohdalle.

Syyskokouksessa 2019 hyväksytysti jäsenmaksuihin oli tulossa kymmenen euron korotus tulevana toimintakautena. Koska kevätkauden jumpat jäivät tänä vuonna kesken, olemme päättäneet sen sijaan alentaa jäsenmaksua tulevana syksynä tämän vuoden odottamattoman tilanteen vuoksi. Jäsenmaksualennuksen suuruuteen liittyvät tarkemmat päätökset johtokunta tekee kuluvan kevään aikana.

Kuten monet muut palveluntarjoajat ja järjestöt ympäri Suomen, mekin haluamme tarjota teille piristystä Korona-arkeen. Julkaisemme yksityisellä Youtube -kanavallamme ”Eloa olohuoneeseen” -videojumppaa muutaman kerran kevään aikana. Lähetämme teille sähköpostia tähän liittyen kuluvan viikon aikana.

Pysykää turvassa ja terveinä ja muistakaa nauttia kevätauringosta ja liikunnasta, vaikka emme pääsekään yhdessä näin tekemään.

Elon johtokunnan puolesta

Roosa-Maria Rönkkö

puheenjohtaja