Lasten ja perheiden liikunta

Touhujumppa (perheparkit)

Tuntien tarkoituksena on helpottaa vanhempien osallistumista tunneillemme. Sillä välin, kuun lapset liikkuvat ohjatusti touhujumpan merkeissä, toisella puolella salia vanhemmat jumppaavat tehokkaasti!

Tunti toimii myös tavallisena lasten touhujumppatuntina, eli lapset ovat tunneille erittäin tervetulleita myös ilman, että vanhempi osallistuu jumppiin salin toisella puolella. 

Perheparkkituntien ikäryhmiä ei ole tarkalleen määritelty, mutta yleensä lapset ovat iältään 3-6-vuotiaita.

Huomioithan, että perheparkki-tunneille osallistuminen edellyttää sekä vanhemmalta että lapselta  oman jäsenmaksun suorittamista. 

Taaperojumppa

Taaperojumpassa touhutaan musiikin tahdissa vanhemman ja taaperon kanssa. Tunnit sisältävät erilaisia lihaskuntoharjoitteita ja leikkejä. 

Huomioithan,  että taaperojumppaan osallistuaksesi sinun täytyy maksaa vain lapsen jäsenmaksu. Vanhemmat käyvät taaperojumpassa ilmaiseksi. Jos kuitenkin haluat osallistua myös muille tunneille, silloin aikuisenkin jäsenmaksu täytyy olla maksettuna. 

Sirkustunti

Uutuustunti lapsille, jossa tutustutaan monipuolisesti sirkukseen aina vauhdikkaista kärrynpyöristä ja volteista myös rauhallisempaan tasapainoiluun ja jongleeraukseen.