Jumpparauha

15.1.2023

Hyvä jäsenistö

Haluaisimme muistuttaa, että kaikki ovat tervetulleita seuramme jäseneksi ja osallistumaan seuramme liikuntatunneille. Haluamme, että tunteillemme tuleminen ei ole kenellekään ahdistava kokemus, joten ystävällisesti muistutamme, että on meidän kaikkien tehtävä ylläpitää kunnioittavaa ja kannustavaa ilmapiiriä tunneillamme sekä ennen että jälkeen tuntia pukuhuoneissa. Jäsenistömme on vapaa valitsemaan viikko-ohjelmastamme ne tunnit, joille he haluavat ja ehtivät osallistua.

Olemme saaneet kunnian jumpata viime vuosina lukuisten uusien aivan mahtavien ohjaajien johdolla – toisten kanssa pidemmän aikaa, toisten tunneilla vain hetken. Haluamme muistuttaa, että myös ohjaajat ansaitsevat mahdollisuuden ja turvallisen tilan tehdä työtään. Uudessa työssä ja uuden ryhmän kanssa liikuntaharrastuksen aloittaminen voi olla monelle jännittävä, haastava ja jopa pelottava kokemus - olemme kaikki yksilöitä ja jokainen meistä omanlaisensa, emmekä me toivo kaikkien olevan samanlaisia. Kehoitamme teitä kokeilemaan tuntejamme rohkeasti useamman kerran – koskaan ei voi tietää mistä löytyy uusi suosikkitunti!


Ollaan ystävällisiä toisillemme – 

annetaan kaikille Jumpparauha


Mikäli haluat antaa palautetta seurallemme, ole ystävällinen ja täytä palautelomake verkkosivuillamme. Samassa yhteydessä muistutamme, että seuramme toimii vapaaehtoisvoimin – johtokunta tekee vuosittain satoja tunteja vapaaehtoistyötä, jotta toimintaa olisi mahdollista jatkaa. Johtokunnalle on mahdollista esittää asioita käsiteltäväksi johtokunnan kokouksissa ja vapaaehtoiseksi toimintaan on mahdollista ilmoittautua lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen kajaaninelo@gmail.com