Kajaanin Elo ry tanssillinen voimistelu ja satutanssi jatkuu Kajaani Gymnastics seuran alla đź’™

23.11.2023

Kajaanin Elo ry on päättänyt toimintansa lopettamisesta 29.10.2023 syyskokouksessa. Yhteisymmärryksessä seurojen kesken on sovittu, että lasten tanssillisen voimistelun ja satutanssin ryhmien toiminta siirtyy vuoden 2024 alusta KajaGym seuran toiminnan alle. Tanssillinen Voimistelu on Voimisteluliiton alainen laji ja täydentää siis luontaisesti KajaGymin lajitarjontaa. 


”Olemme erittäin harmissamme, että Elon toiminta loppuu. Hienoa on kuitenkin, että voimme turvata osan lasten harrastamisen jatkumisen. Ympyrä sulkeutuu, kun Kajaani Gymnastics seura on aikoinaan perustettu siirtämällä Elon kilpa-aerobic toiminta oman seuran alle.” Kajaani Gymnastics seuran puheenjohtaja Birit Oksman kommentoi.

Myös Kajaanin Elon puheenjohtaja Roosa-Maria Haataja iloitsee, ettei Elon toiminnan loppuminen tarkoita tanssillisen voimistelun lajitoiminnan päättymistä Kajaanissa ”Hienoa, että Elon ohjaajien osaaminen siirtyy ryhmien mukana ja ohjaajat otetaan avosylin vastaan KajaGymin seuraan.”

Toiminnnan siirtyminen pyritään järjestämään mahdollisimman vähillä aikataulu- ja tilamuutoksilla. Kajaani Gymnastics pyrkii ohjaajaresurssien salliessa ottamaan myös muuta Elon toimintaa seuratoimintansa alle vuoden 2024 aikana.

#kajaaninelo #kajaanigymnastics #voimistelu #laadukaslastenohjaus #tanssillinenvoimistelu #tanvo #satutanssi #kajaani 

Kuva: Milla Vahtila / Suomen voimisteluliitto