Tunnille osallistuminen 30.11. alkaen toistaiseksi

28.11.2020

Alkaen 30.11. tunnille osallistuminen edellyttää nenän ja suun peittävän kasvomaskin (hengityssuojain) käyttöä kaikilta yli 5-vuotiailta. Maski tule olla päällä ennen ulkoa pukutiloihin siirtymistä, koko tunnin ajan - toki tarvittaessa maskia voi käyttää pois sen aikaa, että juo juomapullostaan.

Turhaa oleskelua pukutieloissa tulee välttää. Mikäli mahdollista, pyydämme saapumaan tunnille valmiiksi treenivaatteissa. 

Tunneilla tulee noudattaa maskin käytön lisäksi turvavälejä. Pyrimme saamaan Trimmi+perheparkki tunneille aikuisten käyttöön koko salin. Perheparkkiin ja Tanssillisen voimistelun alkeisiin tuleville lapsille, olisi hyvä varata mukaan ulkovaatteita, sillä sään salliessa lasten tunti voidaan siirtää pidettäväksi ulkona. 

Seuran toiminta jatkuu toistaiseksi, mutta tuntien sisältöä mukautetaan niin, että jumppaaminen maskin kanssa on mahdollista. Tunneille ei saa edelleenkään tulla mikäli sinulla on flunssaoireita. 

Seuraamme aktiivisesti Kainuun Soten antamia rajoituksia ja määräyksiä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme sekä facebookissa ensitilassa. 

30.11. 2020. Kainuun Soten uusin Korona info huomioitu, ohjeistus pysyy voimassa.